ΑΕΚ : Η Μυρτώ ταξίδεψε με την αποστολή της Ένωσης

ΑΕΚ : Η Μυρτώ ταξίδεψε με την αποστολή της Ένωσης

Ύστερα από πρωτοβουλία της Original 21, η οποία κάλυψε τα έξοδα, η Μυρτώ ταξίδεψε στην Βιέννη μαζί με την αγαπημένη της ΑΕΚ.

Το ταξίδι, λένε, είναι μια απόπειρα να μετατρέψεις το όνειρο σε πραγματικότητα. Φεύγεις από ένα μέρος και προσπαθείς να κουβαλήσεις μαζί σου όσα σου είναι απαραίτητα. Τα άλλα τα αφήνεις έξω από τις αποσκευές, στριμωγμένα στην καθημερινότητα και σε όσα σε βαραίνουν. Κάθε ταξίδι έχει μυστικούς προορισμούς, που μόνο ο ταξιδιώτης γνωρίζει. Είναι όσα κουβάλησε μαζί του, κι όσα επέλεξε να αφήσει πίσω του.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Βιέννη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Αούστρια στο πλαίσιο του Europa League. Στην αποστολή της Ένωσης ήταν οι: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο και η Μυρτώ. Η 20χρονη κοπέλα η οποία  έχει πολλά παραπάνω να αφήσει στριμωγμένα πίσω της, να τα τσακίσει και να συνεχίσει να χαμογελά, ακολούθησε την αγαπημένη της ομάδα με έξοδα πληρωμένα από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, από την Original 21.

Η Μυρτώ αψηφά καθημερινά το προσωπικό της δράμα και η κιτρινόμαυρη φανέλα την βοηθά σε αυτό. Προσπαθεί όσο πιο συχνά μπορεί να είναι παρούσα στο ΟΑΚΑ. Ο Δικέφαλος αετός είναι η προσωπική της Φιλοσοφική Λίθος, είναι η αγάπη του οπαδού σε μια ομάδα που μάταια προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει λογικά. Σήμερα (6/12), συνόδευσε την λατρεία της μέχρι την Βιέννη μαζί με την μητέρα και τη συνοδό της σε μια προσπάθεια να μετατρέψουν την σκληρή πραγματικότητα σε όνειρο.

Φυσικά έχει ενημερωθεί σχετικά και η αυστριακή ομάδα και θα την φιλοξενήσει σε ειδικό σημείο του Ερνστ Χάπελ Στάντιον. Το ταξίδι αυτό δύσκολα θα υλοποιούταν χωρίς τους οπαδούς της ΑΕΚ, ναι τους οπαδούς, που η ίδια η λέξη πολλάκις στοχοποιείται και ακόμα πιο συχνά αντιμετωπίζει ως ξεχωριστό κομμάτι της κοινωνίας άμεσα συνδεδεμένο με τον χουλιγκανισμό. Κι όμως αυτή τη φορά, έδωσε εισιτήριο στο όνειρο σε ένα ταξίδι με μυστικούς προορισμούς που μόνο η Μυρτώ γνωρίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ