ΑΕΚ : Στη Βιέννη με ταλαιπωρία

ΑΕΚ : Στη Βιέννη με ταλαιπωρία

Αρκετοί φίλοι της Ένωσης που έχουν κλείσει εισιτήριο για το ματς με την Αούστρια κινδύνεψαν να χάσουν το παιχνίδι, λόγω ακύρωσης της πτήσης τους.

Η απόφαση της αεροπορικής εταιρίας Austria Airlines να ακυρώσει την πτήση της για τη Βιέννη έχει δημιουργήσει τεράστια πρόβλημα σε περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ, που παραμένουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η προγραμματισμένη πτήση τους για τη Βιέννη ακυρώθηκε και η ΠΑΕ, έχοντας ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη, προσπαθεί ώστε να βρεθεί μια λύση. Μιας και μιλάμε για κόσμο που έχει ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο για το παιχνίδι με την Αούστρια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν σε επικοινωνία με τη διευθύντρια του αεροδρομίου, όσο και με την εταιρεία Skyserv που συνεργάζεται με την αυστριακή αεροπορική εταιρία προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι οι οπαδοί να μοιραστούν σε άλλες πτήσεις και να αναχωρήσουν για τη Βιέννη σταδιακά. Ήδη αναχώρησαν οι πρώτοι 20, σε λίγη ώρα θα ακολουθήσουν άλλοι και μέχρι αύριο το πρωί, αναμένεται όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ να φτάσουν στη Βιέννη, παρακολουθώντας κανονικά το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ