Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Αούστρια Βιέννης.

 

Ο Σιμόες που ήταν ξανά «όλα τα λεφτά» για το κέντρο, ο Λιβάγια που έκανε τη διαφορά κι ας μην σκόραρε, η κακή βραδιά του Αραούχο και το σούπερ ματς του Μπακάκη. Διαβάστε την κριτική της ΑΕΚ από το 10.gr.

Τσιντώτας: Στην πιο επικίνδυνη στιγμή της Αούστρια δεν είχε σωστή αντίδραση, διώχνοντας άσχημα με τις γροθιές. Γενικά δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση και λειτούργησε με ψυχραιμία στις υπόλοιπες φάσεις

Βράνιες: Μπήκε από την αρχή του ματς δείχνοντας εκνευρισμό και χωρίς να έχει καθαρό μυαλό. Με τον ρυθμό του αγώνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά στη δουλειά στα μετόπισθεν.

Τσιγκρίνσκι: Ήταν η ήρεμη δύναμη στην άμυνα της ΑΕΚ, δίνοντας βάθος στην άμυνα και προσφέροντας αρκετά κυρίως με την μπάλα στον αέρα.

Μπακάκης: Είχε γρήγορες επεμβάσεις και κάλυψε πολλούς χώρους, πέρα από εκείνους που βρίσκονταν στο πεδίο του. Κάνοντας ένα ακόμα καλό ματς ως κεντρικός αμυντικός.

Γκάλο: Ξεκίνησε το παιχνίδι με πρωτοβουλίες και αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα έχανε την ενέργειά του και περιόριζε τις κούρσες του. Τα πήγε πάντως καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Λόπες: Δεν προσέφερε τα γνωστά του ανεβάσματα από αριστερά, μένοντας κυρίως σε ανασταλτικό ρόλο. Αντιμετωπίζοντας πάντως και εκεί κάποια προβλήματα.

Γαλανόπουλος: Έτρεξε αρκετά και προσπάθησε να βοηθήσει την ΑΕΚ στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, όμως έκανε αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Σιμόες: Σπουδαίο ματς από τον Πορτογάλο μέσο, που έκοψε μπάλες, κέρδισε μονομαχίες και ηρεμούσε όποτε είχε την μπάλα στα πόδια το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Χριστοδουλόπουλος: Δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και να γίνει απειλητικός, με την άμυνα της Αούστρια να τον κλείνει καλά. Πήρε πάνω του σχεδόν όλες τις στημένες φάσεις για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ούτε από εκεί.

Λιβάγια: Kράτησε την μπάλα, έδωσε ανάσες στην ΑΕΚ και ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Aραούχο: Λίγα πράγματα από τον Αργεντινό φορ, που δεν μπόρεσε να μπει στο ματς και σπατάλησε παράλληλα την πιο σημαντική ευκαιρία της Ένωσης στο ματς.

Μπακασέτας: Η είσοδός του στο παιχνίδι βοήθησε την ΑΕΚ να βρει ενέργεια στο κέντρο και να βελτιώσει την εικόνα της.

Κλωναρίδης: Έτρεξε αρκετά και συνέβαλε στο να πάρει μέτρα η ΑΕΚ στο γήπεδο, ασκώντας πίεση ψηλά.

Κονέ: Aγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός διατήρησε την ενδεκάδα της Κυριακής και η εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο τον δικαίωσε απόλυτα. Στο δεύτερο ωστόσο η ΑΕΚ έδωσε αδικαιολόγητα χώρο στην Αούστρια και κινδύνεψε. Ωστόσο η είσοδος στο παιχνίδι του Μπακασέτα αλλά και εκείνη του Κλωναρίδη αντί του αρνητικού Αραούχο, βοήθησαν την Ένωση να βρει ισορροπία στο ματς και να φτάσει χωρίς πρόβλημα, σε αυτό το 0-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ