Μπακάκης : «Δεν φαντάζεστε τι χαρά έχουμε!»

Μπακάκης : «Δεν φαντάζεστε τι χαρά έχουμε!»

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του ο Μιχάλης Μπακάκης μετά το φινάλε του ματς με την Αούστρια, που βρήκε την ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Europa.

Περήφανος και συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους «32» του Europa League. Ο Ελληνας αμυντικός παραδέχθηκε ότι αρχικά οι κιτρινόμαυροι δεν πίστευαν ότι θα προκρίνονταν στην επόμενη φάση, ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό άλλαξε.

«Ειμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν το πιστεύαμε και τόσο πολύ ότι θα φτάσουμε στην επόμενη φάση, όταν περάσαμε στον όμιλο. Σιγά σιγά όμως και με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έρχονταν το πιστεύαμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά έχουμε όλοι. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες, ο κόσμος όλοι. Να δούμε τώρα την κλήρωση, να μας έρθει ένας βατός αντίπαλος και να δούμε και την επόμενη φάση.

Δεν σταματούν τα όνειρα. Ποτέ δεν σταματούν. Εμείς που ήρθαμε από τη Β’ Εθνική η χαρά μας είναι πιο μεγάλη, γιατί περάσαμε δύσκολα. Πέρασε δύσκολα αυτή η ομάδα. Είμαστε περήφανοι που την φέραμε εδώ και μπορούμε και πιο ψηλά», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της Ενωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ