AEK : Γενναιόδωρο πριμ από Μελισσανίδη για την πρόκριση

AEK : Γενναιόδωρο πριμ από Μελισσανίδη για την πρόκριση

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στους 32 του Europa League μετά την ισοπαλία κόντρα στην Αούστρια κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μοιράσει ένα σημαντικό ποσό στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πέτυχαν το μεγάλο στόχο και προκρίθηκαν στους 32 του Europa League μετά το 0-0 με την Αούστρια. Μετά την τεράστια επιτυχία των κιτρινόμαυρων, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε διπλή χαρά στους ποδοσφαιριστές προσφέροντας τους το πριμ που είχε υποσχεθεί σε περίπτωση πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ  θα καρπωθούν ένα γενναιόδωρο πριμ λόγω της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, τερματίζοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου χωρίς ήττα και λόγω του ότι είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα μοιραστούν ένα μεγάλο μπόνους, το οποίο θα είναι περίπου στις 500.000 ευρώ, ενώ σε συνομιλία με τους αρχηγούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποσχέθηκε και νέο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στους 16 της διοργάνωσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ