Παπασταθόπουλος: «Ας το κάνουμε μαζί» (pic)

Παπασταθόπουλος: «Ας το κάνουμε μαζί» (pic)

Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε (2/5, 22:00) τη Βαλένθια για τα ημιτελικά του Europa League και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης των κανονιέρηδων.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Βαλένθια απόψε (2/5, 22:00), για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Europa League, και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης του κόσμου με την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Ας το κάνουμε μαζί. Για τους οπαδούς, για το σύλλογο και για τους εαυτούς μας».

Η Άρσεναλ προέρχεται από τρεις ήττες στη σειρά στην Premier League (από Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς και Λέστερ), που έφεραν τους Λονδρέζους εκτός της πρώτης προνομιούχο τετράδας, σε απόσταση δύο βαθμών από την τέταρτη Τσέλσι.

Έτσι λοιπόν μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα, θα ήταν ό,τι καλύτερο για το σύνολο του Ουνάι Έμερι, ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών και νέα παρουσιαστεί καλύτερη στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παπασταθόπουλος:

https://www.instagram.com/p/Bw7RZG9HWZU/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ