Σωκράτης: «Ήρθα για να παίξω στο Champions League, όχι στο Europa»

Σωκράτης: «Ήρθα για να παίξω στο Champions League, όχι στο Europa»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τον φετινό στόχο της Άρσεναλ που είναι το Europa, επισημαίνοντας όμως πως πήγε στους «κανονιέρηδες» για το Champions League.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι, και το πως τους βοηθά όλους στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ανέφερε πως στην Άρσεναλ πήγε για να αγωνισθεί στο Champions League.

Παράλληλα τόνισε πως πιστεύει στον στόχο που έχουν οι «κανονιέρηδες» και πως μπορούν να πάνε μέχρι τέλους κατακτώντας τον τίτλο του Europa League, μετά το 3-1 επί της Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπασταθόπουλος:

«Όλοι μιλάνε για το σύστημα και τον προπονητή. Προσπαθεί κάθε μέρα να μας δώσει το καλύτερο. Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League, αυτός είναι ο στόχος μας και ο προπονητής μας βοηθάει. Είναι καλό να ακούμε κριτικές, μας βελτιώνουν και δεν μας αγγίζουν πνευματικά. Είμαστε εδώ να προσφέρουμε το καλύτερο, αλλά κάνουμε και λάθη, δεν είμαστε ρομπότ».

«Ήρθα εδώ για να παίξω στο Champions League, δεν ήρθα για να παίζω στο Europa. Πιστεύω στο στόχο μας. Μπορούμε να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ