Άρσεναλ: «Απαράδεκτη η κατάσταση με τον τελικό του Europa League»

Άρσεναλ: «Απαράδεκτη η κατάσταση με τον τελικό του Europa League»

Η Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την UEFA για τους χειρισμούς της στη διοργάνωση του τελικού του Europa League.

Η Άρσεναλ δέχθηκε χιλιάδες επιστολές από οπαδούς της ομάδας οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν τι θα συμβεί με τα εισιτήρια του τελικού του Europa League εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονα τους.

Οι «κανονιέρηδες» μη μπορώντας να περιμένουν άλλο εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά επιτίθωνται στην UEFA για την επιλογή να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η Άρσεναλ:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός πως λόγω των περιορισμών στη μετακίνηση η UEFA διέθεσε μόλις 6.000 εισιτήρια για τις ομάδες του τελικού σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 60.000 θέσεων.

Είναι δύσκολο να εξαντληθούν ακόμα και αυτά τα 6.000 κομμάτια λόγω των τεράστιων δυσκολιών που έχει ο προγραμματισμός ενός τέτοιου ταξιδιού για τον κόσμο.

Έχουμε 45.000 κατόχους καρτών διαρκείας και δεν είναι καθόλου σωστό που θα χάσουν αυτό το παιχνίδι.

Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση των οπαδών και εκ μέρους τους, ζητούμε να ενημερωθούμε για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα γήπεδα και οι πόλεις για τους μεγάλους τελικούς των διοργανώσεων.

Θα θέλαμε η UEFA από εδώ και στο εξής ν’ αποφασίζει βάζοντας στα κριτήρια τη λογική των οπαδών και θα χαρούμε να συζητήσουμε οποιοδήποτε ζήτημα στο μέλλον. Είναι απαράδεκτη η φετινή κατάσταση και καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ