Επέστρεψε σχεδόν τα… μισά εισιτήρια του τελικού η Άρσεναλ

Επέστρεψε σχεδόν τα… μισά εισιτήρια του τελικού η Άρσεναλ

Σε φιάσκο εξελίσσεται η επιλογή της UEFA να διοργανώσει τον τελικό του Europa League στο Μπακού, μετά και την απόφαση της Άρσεναλ να επιστρέψει σχεδόν τα μισά εισιτήρια που διέθετε λόγω των πολλών προβλημάτων.

Μόνο θετικά δεν εξελίχθηκε η επιλογή της UEFA να διοργανώσει τον μεγάλο τελικό του Europa League στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως μεγάλο φιάσκο μετά και την απόφαση της Άρσεναλ να επιστρέψει τα 2.300 εισιτήρια από τα συνολικά 6.000 που είχε λάβει για να διαθέσει προς τους υποστηρικτές της.

Σύμφωνα με το Skysports, το υψηλότατο κόστος του ταξιδιού, το θέμα της διαμονής που προβληματίζει τον κόσμο και φυσικά τα πανάκριβα αεροπορικά εισιτήρια προβλημάτισαν έντονα τους οπαδούς των «Κανονιέρηδων», γεγονός που τους απέτρεψε από το να ταξιδέψουν στο Μπακού.

Σαν συνέπεια, οι Λονδρέζοι επέστρεψαν σχεδόν τα… μισά εισιτήρια και προφανώς η γκρίνια στο «κόκκινο» στρατόπεδο ήταν έντονη.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που φιναλίστ της διοργάνωσης κάνει παράπονα για τον φετινό τελικό, καθώς τόσο η Άρσεναλ όσο και η Τσέλσι είχαν εκφράσει και στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά τους για τον ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων που διατέθηκαν προς τους οπαδούς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ