Πέδρο: Ο «Μίδας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Πέδρο: Ο «Μίδας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Με την κατάκτηση του Europa League με την φανέλα της Τσέλσι, ο Πέδρο πέτυχε κάτι που κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Η Τσέλσι κατέκτησε πριν από λίγη ώρα το 2ο Europa League της Ιστορίας της, επικρατώντας της Άρσεναλ στον τελικό με 4-1.

Ο Πέδρο, είχε μεγάλη συνεισφορά στο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ήταν αυτός που πέτυχε το 2ο γκολ κόντρα στους «κανονιέρηδες», τέρμα με το οποίο η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ της Τσέλσι.

Πέραν της κατάκτησης του τροπαίου με την φανέλα των «μπλε», ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε κάτι, που κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Τι είναι αυτό;

Το γεγονός ότι στην 11ετή καριέρα του με τις Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, αλλά και την εθνική Ισπανίας, έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο (εθνική Ισπανίας), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (εθνική Ισπανίας), το Champions League (Μπαρτσελόνα), το Europa League (Τσέλσι), το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (Μπαρτσελόνα) και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (Μπαρτσελόνα).

Πέραν αυτών ο Πέδρο έχει στην συλλογή του και 3 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 1 Πρωτάθλημα Αγγλίας και 1 Κύπελλο Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ