Κέρκεζ: «Μεγάλο φαβορί ο Άρης»

Κέρκεζ: «Μεγάλο φαβορί ο Άρης»

Υπόκλιση του προπονητή της ΑΕ Λεμεσού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την ΑΕ Λεμεσού θα αντιμετωπίσει  ο Άρης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, με δηλώσεις του έχρισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης φαβορί για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΑΡΕΝΑ FM 89.4:

Για τη κλήρωση με τον Άρη: «Είναι μια ομάδα που δεν θέλαμε να παίξουμε. Δεν θέλαμε την Γουλβς, την Γκιμαράες και τον Άρη. Το καλό είναι ότι είμαστε κοντά όμως, κι έχουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα, θα δει ο κόσμος τα ματς. Για εμένα ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας. Είναι αλήθεια ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα για τον Άρη, είναι εύκολο να συγκεντρώσουμε πληροφορίες. Θα παίξουμε σε ζεστό κλίμα, αυτό είναι επίσης καλό, για παράδειγμα δεν θα παίξουμε στην Δανία».

Για τη προετοιμασία της ομάδας του: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία μας, θα πάμε στην Βουλγαρία να κάνουμε και αμέσως μετά θα έρθουμε στην Θεσσαλονίκη για να παίξουμε με τον Άρη. Την μισή προετοιμασία θα την κάνουμε στο Πράβετς και την υπόλοιπη στη Σόφια. Όσον αφορά τις μεταγραφές, τώρα ξεκινήσαμε να προσεγγίζουμε ποδοσφαιριστές, ψάχνουμε δυο-τρεις παίκτες ακόμη για βασικούς, σίγουρα, αλλά ξέρουμε όλοι ότι οι καλοί ποδοσφαιριστές περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για την καλύτερη πρόταση».

Για το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Ο Άρης έχει πολύ δύσκολη έδρα. Οι Έλληνες είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο, αγαπούν πολύ το άθλημα και ξέρω ότι ο κόσμος θα κάνει φοβερή ατμόσφαιρα στην Θεσσαλονίκη. Έχει καλό προπονητή και καλή ομάδα ο Άρης. Θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, ξέρω κάποιους παίκτες, ξέρω ότι σήμερα ήρθε κι ένας καλός επιθετικός. Είναι φαβορί ο Άρης, έκανε καλή χρονιά πέρυσι μετά τα οικονομικά προβλήματα που είχε και σίγουρα δεν ήταν εύκολο να βγει Ευρώπη κατευθείαν. Είναι φαβορί, αλλά όποια ομάδα παίζει στην Ευρώπη, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Έχω σεβασμό για τον Άρη, αλλά δεν φοβάμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ