Αυτές είναι οι ημερομηνίες του Άρης – ΑΕ Λεμεσού

Στις 25 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και της ΑΕ Λεμεσού στο Κλεάνθης Βικελιδης και τη 1η Αυγούστου το δεύτερο στη Κύπρο.


Αυτές είναι οι ημερομηνίες του Άρης – ΑΕ Λεμεσού | to10.gr

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕ Λεμεσού, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού:

«Επίσημη επιβεβαίωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League έχει σταλεί στα γραφεία μας από την UEFA. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στην Θεσσαλική στο Στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο επαναληπτικός θα γίνει στην Κύπρο την 1η Αυγούστου στο «ΑΕΚ Αρένα» στην Λάρνακα. Οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης Vs ΑΕΛ Λεμεσού:

Η ΑΕΛ για το εκτός έδρας αγώνα της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έχει στη διάθεση της 1200 εισιτήρια, αριθμός μικρός για την ζήτηση που υπάρχει.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (VIP, LION PREMIUM,LION,GATE3 και ΑΝΤΙ-ΚΑΡΤΑ) για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Καλούμε όλους όσους έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας να το κάνουν το συντομότερο ενώ παράλληλα θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους για την αγορά του εισιτηρίου για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης (Τηλέφωνο επικοινωνίας 99383800).

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων η ΑΕΛ καλεί τους φιλάθλους της να μην μεταβούν στην Θεσσαλονίκη χωρίς προηγουμένως να έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο του αγώνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο