Γενεθλίου: «Δύσκολος αντίπαλος ο Άρης, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Γενεθλίου: «Δύσκολος αντίπαλος ο Άρης, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Λεμεσού έκανε δηλώσεις για το ευρωπαϊκό ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Με συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM η Αριάδνη Γενεθλίου αναφέρθηκε στα δυο παιχνίδια της ΑΕ Λεμεσού με τον Άρη για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας μίλησε για την προετοιμασία και το πρόγραμμα των γαλαζοκίτρινων, ενώ χαρακτήρισε τον Άρη ως δύσκολο αντίπαλο.

Για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη: «Ξεκινήσαμε χθες και επίσημα, είχαμε κάποιες απουσίες λόγω άδειας και ο Αντόνια λόγω εθνικής. Ήταν πολύ καλό το κλίμα, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Για το αν θα πραγματοποιηθεί φιλικό πριν την προετοιμασία στη Βουλγαρία: «Στις 05/07 με την Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο, δεν θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο, θα γίνει στο προπονητικό μας κέντρο».

Για την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη: «Είναι κάτι που συζητάμε, δεν μπορεί να συνδυαστεί εκδρομή με τους ποδοσφαιριστές λόγω του ότι θα μεταβούμε απευθείας από Βουλγαρία. Έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες οι τιμές».

Για τα διαρκείας: «Πρέπει να έχουν διαρκείας για το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ευχάριστο ότι υπήρξε αύξηση τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι μόλις 169, πολύ χαμηλός αριθμός. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Αύριο θα γίνει η συνέλευση για να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της ομάδας».

Για τη συνέλευση: «Θα προσμετρηθεί για τις επόμενες κινήσεις, δεν είναι καθοριστικό, ευελπιστούμε να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση από την προηγούμενη φορά, προς όφελος της ομάδας και κανενός άλλου».

Για τον Λάφερτι και την πιθανότητα απόκτησής του: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι απόδειξη ότι ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει, ευελπιστούμε σε προσθήκες, δεν σχολιάζουμε ονόματα».

Για το αν ψάχνει επιθετικό η ΑΕΛ: «Σε κάποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση, εξαρτάται και από το οικονομικό. Έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών εκτός από ανανεώσεις».

Για τον Βοζίνια: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες».

Για Μπενίτεθ και Τόρες: «Έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση».

Για τον Μιχαηλίδη: «Θα πάει στην Αμερική, έχει επιλεχθεί για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και θα συνδυάσει σπουδές στα οικονομικά με υποτροφία. Είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ