ΑΕΚ: «Πράσινο φως» της UEFA στο ΟΑΚΑ (pic)

ΑΕΚ: «Πράσινο φως» της UEFA στο ΟΑΚΑ (pic)

Επιτελείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου επιθεώρησε τους χώρους του ΟΑΚΑ, με αφορμή την επικείμενη παρουσία της «Ένωσης» στο Europa League.

Επίσκεψη από κλιμάκιο της UEFA δέχθηκε σήμερα (27/6) η ΑΕΚ, προκειμένου να επιθεωρηθούν όλοι οι χώροι του ΟΑΚΑ για την επικείμενη παρουσία της «Ένωσης» στο Europa League.

Όπως έγινε γνωστό, το επιτελείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν εντόπισε το παραμικρό πρόβλημα, με τα στελέχη της UEFA μάλιστα να δίνουν πολλά συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους» για την οργανωτική επιτυχία της περσινής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, παρόντες στους ελέγχους ήταν η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, ο press officer Μάριος Τριβιζάς, ο υπεύθυνος εισιτηρίων Κώστας Παναγιώτοπουλος, ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων Νίκος Σμπαρουνης, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Καραούζας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθη Παπακωστα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας, η «Ένωση» ανάρτησε και σχετικό ποστ στα social media με λεζάντα: «Έτοιμοι για μια ακόμα ευρωπαϊκή περιπέτεια!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ