Ισοπαλία – μισή πρόκριση για την Κρακόβια

Ισοπαλία – μισή πρόκριση για την Κρακόβια

Η Κρακόβια έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Ντουνάιτσκα Στρέντα, ένα ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ατρομήτου.

Προβάδισμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League απέκτησε η Κρακόβια μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Ντουνάιτσκα Στρέντα στην Σλοβακία, ένα ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ατρομήτου.

Οι Πολωνοί προηγήθηκαν στο 40’ με αυτογκόλ του Κρούζλιαν, αλλά η χαρά τους κράτησε μόνο για τέσσερα λεπτά, καθώς στο 44’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντίβκοβιτς.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την Κρακόβια να κρατάει πλέον στα χέρια της την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (18/7) στην Κρακοβία, με την πολωνική ομάδα να προκρίνεται είτε με νίκη είτε με ισοπαλία 0-0. Αν το ματς λήξει 1-1, θα υπάρξει παράταση και αν δεν βγει νικητής ούτε στο έξτρα μισάωρο, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ατρομήτου, Τόλης Αποστόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ