Η Ντουνάισκα Στρέντα στον δρόμο του Ατρομήτου

Η Ντουνάισκα Στρέντα στον δρόμο του Ατρομήτου

Οι Σλοβάκοι απέκλεισαν στην παράταση την Κρακόβια και πήραν το εισιτήριο για τον β’ γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.

Την αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθε το βράδυ της Πέμπτης ο Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, στον δρόμο της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου θα βρεθεί η σλοβάκικη Ντουνάισκα Στρέντα, η οποία έκανε την έκπληξη απέναντι στην πολωνική Κρακόβια και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στην Σλοβακία είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 και όλα έδειχναν ότι η Κρακόβια θα πάρει εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση. Στη ρεβάνς, ωστόσο, η Ντουνάισκα Στρέντα έκανε την ολική ανατροπή, παρότι το παιχνίδι στην Πολωνία ήρθε επίσης ισόπαλο 1-1, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν στο 94’ με τον Ραμίρες και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Πίτσεκ. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Τζήλος! Ως εκ τούτου, στον δρόμο του Ατρομήτου θα βρεθεί η Ντουνάισκα Στρέντα, με τον πρώτο αγώνα να διεξαχθεί στην Σλοβακία στις 25 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου στο Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ