Άρνε Μέλερ: «Ο Άρης μπορεί, αν παίξει με τη Μόλντε»

Άρνε Μέλερ: «Ο Άρης μπορεί, αν παίξει με τη Μόλντε»

Ο Νορβηγός Άρνε Μέλερ, πρώην παίκτης του Άρη, ακτινογραφεί την ομάδα της χώρας του.

Ο Άρνε Μέλερ, φόρεσε τη φανέλα του Άρη το διάστημα 1988-1990 και είναι ο αγαπημένος Νορβηγός των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μίλησε στον ARENA FM 89.4 την πιθανή αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων με τη Μόλντε, στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ομολογουμένως… ενθουσιάστηκε με την προοπτική η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επισκεφτεί τη χώρα του, μετά την αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ το 2010:

«Είμαι ενθουσιασμένος για το ενδεχόμενο ότι, ο Άρης μπορεί να παίξει κόντρα στην Μόλντε για το Γιουρόπα Λιγκ. Είδα την Μόλντε χθες στον αγώνα της για το Νορβηγικό πρωτάθλημα και το σκέφτηκα ότι μπορεί να συμβεί. Θυμάμαι ότι ο Άρης έχει έρθει στη Νορβηγία να παίξει με την Ρόζενμποργκ πριν μερικά χρόνια. Έλεγα χθες, που έβλεπα τον αγώνα, ότι ίσως ο Άρης να χρειαστεί να ξαναέρθει εδώ, γιατί είχα δει ότι είναι υποψήφιοι αντίπαλοι με την Μόλντε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αν γίνουν τελικά. Θα είναι, προφανώς, εξαιρετικό για εμένα, που θα έρθει εδώ ο Άρης ξανά».

Η πορεία της Μόλντε φέτος: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, επιθετικό, κι έχει κι έναν πολύ καλό παίκτη που έπαιξε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν. Τον Έκρεμ. Είναι δημιουργικός παίκτης. Η Μόλντε πάντως, δεν είναι τόσο καλή όταν πιέζεται. Αν τους πιέσει κάποια ομάδα, θα έχουν προβλήματα. Επιθετικά όμως, είναι εξαιρετική».

Η ετοιμότητα της Μόλντε: «Η Μόλντε είναι λίγο κουρασμένη. Δεν μου φάνηκε φρέσκια ομάδα, χθες που την είδα. Είναι πολύ καλή να δημιουργεί ευκαιρίες, γιατί έχει καλή επιθετική λειτουργία, αλλά αμυντικά φαινόταν κουρασμένη. Αν ο Άρης είναι φρέσκος για τη νέα χρονιά, θα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί. Θα είναι δύσκολο το κλίμα στην Θεσσαλονίκη για τους παίκτες της Μόλντε που έχουν συνηθίσει αλλιώς. Θα πάω πάντως σίγουρα, στις 8 Αυγούστου στο ματς που θα γίνει στη Νορβηγία».

Ο Άρης: «Μιλάω με κάποιους ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή την περίοδο δεν ξέρω πολλά πράγματα για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Βλέπω μπροστά πάντως, και θέλω κάποια στιγμή φέτος να έρθω να δω ματς της ομάδας. Θέλω να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη, γιατί μου αρέσει και η πόλη. Βλέπω ειδήσεις για τον Άρη στο ίντερνετ πάντως, παρ’ όλο που δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένος για το αγωνιστικό μέρος. Θα είναι ενδιαφέρον ζευγάρι το Μόλντε-Άρης. Θα έχει καλές πιθανότητες ο Άρης νομίζω. Αν σκοράρει στη Νορβηγία, τότε στο Χαριλάου θα έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να προκριθεί. Ένα καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα άλλωστε, είναι πάντοτε σημαντικό.

Οι φίλοι του Άρη πηγαίνουν σε όλα τα ματς του, αλλά η Μόλντε δεν είναι η μεγάλη ομάδα εδώ και οι φίλοι της δεν είναι τόσο θερμοί. Δεν νομίζω ότι θα έρθουν πολλοί στην Ελλάδα για να δουν το ματς. Έχουν ένα φοβερό γήπεδο όμως, σε ένα πανέμορφο μέρος στην Νορβηγία. Στην Θεσσαλονίκη θα έρθουν μερικοί φίλοι της ομάδας, αλλά δεν νομίζω να είναι πολλοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ