Πανέτοιμος και χωρίς απουσίες για το βήμα πρόκρισης ο Ατρόμητος

Πανέτοιμος και χωρίς απουσίες για το βήμα πρόκρισης ο Ατρόμητος

Πάνοπλος και χωρίς απουσίες ταξιδεύει προς την Σλοβακία ο Ατρόμητος , έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα. Ο Βέλλιος δεν προπονήθηκε θα βρίσκεται όμως στην αποστολή.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα. Η σημερινή (23/7) πρωινή προπόνηση ήταν και η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, καθώς οι Περιστεριώτες ταξιδεύουν για τη Σλοβακία.

Σύσσωμη η ομάδα του Ατρομήτου συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, εκτός από τον Απόστολο Βέλλιο ο οποίος προφυλάχθηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της φετινής σεζόν, ενόψει του αγώνα στην Μπρατισλάβα, ενώ ο Έλληνας διεθνής φορ θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του.

Οι 21 «εκλεκτοί»του Αναστασίου: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Μπρατισλάβα όπου και θα διαμείνει όλες τις ημέρες. Αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση και η υποχρεωτική συνέντευξη τύπου στο γήπεδο MOL ARENA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ