Ο Ματέο Γκαρσία στην κερκίδα (pic)

Δεν προπονείται με τη Λας Πάλμας ο Αργεντινός, καθώς δεν υπολογίζεται.


Ο Ματέο Γκαρσία στην κερκίδα (pic) | to10.gr

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και η εικόνα του Ματέο Γκαρσία να κάθεται μόνος σε μια κερκίδα του προπονητηρίου που χρησιμοποιεί η Λας Πάλμας, με τα χρώματα της ομάδας ενώ οι συμπαίκτες του ακολουθούν τις οδηγίες του Πέπε Μελ, είναι ενδεικτική για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του Αργεντινού.

Ο Ματέο ήταν πέρσι μια από τις αποκαλύψεις της Σούπερλιγκ, αλλά στα τέλη Ιουλίου δεν έχει βρεθεί ακόμη ο τρόπος, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του να αξιοποιήσουν την εξαιρετική του σεζόν στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή και να περιμένει το ενδεχόμενο η πολιτική που ακολουθεί η Λας Πάλμας να μην έχει κανένα αποτέλεσμα, ώστε τελικά να επωφεληθεί.

Άρης – ΑΕΛ: Οι συνεντεύξεις των ομάδων

Οι προπονητές και εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα θα λάβουν μέρος σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της αναμέτρησης Άρη – ΑΕΛ.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα σε χρόνο κοντινό με τις τελευταίες προπονήσεις των ομάδων που θα γίνουν στο Κλεανθης Βικελδης.

Στις 8.30μ.μ., θα μιλήσει πρώτος ο προπονητής του Άρη. Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στο πλευρό του τον Φραν Βέλεθ και αμέσως μετά θα πάρει το λόγο ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ συνοδευόμενος από ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Ο Άρης θα προπονηθεί στις επτά το απόγευμα και η συνέντευξη των ανθρώπων του θα γίνει αμέσως με το τέλος της προπόνησης. Πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΛ (9.30μ.μ.) θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της ΑΕΛ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο