Ο Ματέο Γκαρσία στην κερκίδα (pic)

Ο Ματέο Γκαρσία στην κερκίδα (pic)

Δεν προπονείται με τη Λας Πάλμας ο Αργεντινός, καθώς δεν υπολογίζεται.

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και η εικόνα του Ματέο Γκαρσία να κάθεται μόνος σε μια κερκίδα του προπονητηρίου που χρησιμοποιεί η Λας Πάλμας, με τα χρώματα της ομάδας ενώ οι συμπαίκτες του ακολουθούν τις οδηγίες του Πέπε Μελ, είναι ενδεικτική για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του Αργεντινού.

Ο Ματέο ήταν πέρσι μια από τις αποκαλύψεις της Σούπερλιγκ, αλλά στα τέλη Ιουλίου δεν έχει βρεθεί ακόμη ο τρόπος, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του να αξιοποιήσουν την εξαιρετική του σεζόν στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή και να περιμένει το ενδεχόμενο η πολιτική που ακολουθεί η Λας Πάλμας να μην έχει κανένα αποτέλεσμα, ώστε τελικά να επωφεληθεί.

Άρης – ΑΕΛ: Οι συνεντεύξεις των ομάδων

Οι προπονητές και εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα θα λάβουν μέρος σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της αναμέτρησης Άρη – ΑΕΛ.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα σε χρόνο κοντινό με τις τελευταίες προπονήσεις των ομάδων που θα γίνουν στο Κλεανθης Βικελδης.

Στις 8.30μ.μ., θα μιλήσει πρώτος ο προπονητής του Άρη. Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στο πλευρό του τον Φραν Βέλεθ και αμέσως μετά θα πάρει το λόγο ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ συνοδευόμενος από ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Ο Άρης θα προπονηθεί στις επτά το απόγευμα και η συνέντευξη των ανθρώπων του θα γίνει αμέσως με το τέλος της προπόνησης. Πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΛ (9.30μ.μ.) θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ