Κέρκεζ: «Φαβορί ο Άρης, δεν είμαστε τυχαία εδώ»

Κέρκεζ: «Φαβορί ο Άρης, δεν είμαστε τυχαία εδώ»

Ο τεχνικός της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη, χρίζοντας τους «κίτρινους» ως φαβορί.

Ο τεχνικός της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη, έχρισε τους «κίτρινους» ακόμα μία φορά ως φαβορί, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα δεν έχει βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι το φαβορί σε αυτά τα δύο ματς. Για αρκετούς λόγους, που δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Ωστόσο εμείς δεν είμαστε τυχαία εδώ. Θέλουμε να προσπαθήσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είμαι χαρούμενος για το sold out. Ξέρω ότι αυτό συνέβη γιατί ο Άρης έχει πολλά χρόνια να παίξει στην Ευρώπη. Είναι αυτό που έχουμε χάσει εμείς στην Κύπρο λόγω των γνωστών προβλημάτων. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα σε φανταστική ατμόσφαιρα. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτή η ατμόσφαιρα θα πιέσει τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιήσει: «Εννοείται αν κερδίσουμε, αλλά κι αν δεν δεχθούμε γκολ, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Κάθε αποτέλεσμα που θα μας δώσει πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Νομίζω ότι είμαστε στην ίδια ετοιμότητα με τον Άρη. Γύρω στο 70%. Δεν είναι λογικό αυτή τη στιγμή να είμαστε στο 100%».

Για το ότι χρίζει φαβορί τον Άρη: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθείς να αποβάλλεις το στρες. Σίγουρα η ατμόσφαιρα δεν θα είναι υπέρ μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ό,τι θετικό μπορούμε».

Για το ποιους παίκτες του Άρη ξεχωρίζει: «Παρακολουθήσαμε αρκετά τον Άρη. Ήρθα στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Για μένα ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Αυτό που είδα είναι μια ομάδα συμπαγής, ομάδα του προπονητή.

Αν πρέπει να πω ονόματα, ο Φετφατζίδης ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες, ο Ιντέγε αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Αν έπρεπε να διαλέξω δύο όμως αυτοί θα ήταν ο Βέλεθ και ο Ματίγια. Με την μπάλα στα πόδια μπορεί να αλλάξει ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ