Στην αποστολή του Άρη ο Λάρσον

Στην αποστολή του Άρη ο Λάρσον

Κανονικά στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (25/7, 21:30) αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League είναι ο Ντάνιελ Λάρσον.

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Άρη για τον αυριανό (25/7, 21:30) αγώνα κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ντάνιελ Λάρσον συμπεριλήφθηκε κανονικά στα πλάνα του Παντελίδη, καθώς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της σημερινής (24/7) προπόνησης, που είναι και η τελευταία εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Κύπριους.

Ο Σουηδός επιθετικός πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει από την αρχή του ματς.

Αν λοιπόν ο Λάρσον μπει στη βασική ενδεκάδα, τότε ο Νικολάς Ντιγκινί θα παίξει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπράουν Ιντέγε, έχοντας ελεύθερο ρόλο.

Αν δεν παίξει ο Σουηδός από την αρχή, φανέλα βασικού θα διεκδικήσουν Τόνσο και Μαρτίνες, με τον Ντιγκινί να μεταφέρεται στα άκρα.

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού:

Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ