Ούμπιντες: «Αγαπώ την ομάδα, παίζω με την καρδιά μου»

Ούμπιντες: «Αγαπώ την ομάδα, παίζω με την καρδιά μου»

Ο Χαβιέ Ούμπιντες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ατρόμητου στη νίκη κόντρα στην Ντουνάιρσκα Στρέντα και μετά το ματς μίλησε συγκινημένος για την αγάπη του για τον Ατρόμητο αλλά και τη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων.

Τι κι αν σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει 38 χρόνια ζωής! Ο Χαβιέ Ούμπιντες συνεχίζει να ηγείται του Ατρόμητου και με γκολ και ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στο να πάρει προβάδισμα πρόκρισης η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με το 2-1 επί της Ντουνάιρσκα Στρέντα εκτός έδρας.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου εμφανίστηκε συγκινημένος μετά το ματς και αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ομάδα τονίζοντας ότι παίζει με την καρδιά του ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ματς αυτό ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι παρά την ηλικία του, παραμένει καθοριστικός: «Αυτό που θέλουμε το κάνουμε με την καρδιά γιατί αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα. Είμαι στα 37, αλλά παίζω με την καρδιά και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε: «Ευτυχώς μετά το γκολ έφυγε το άγχος. Περάσαμε δύσκολα αυτό το διάστημα, δεν πήγαμε καλά στα φιλικά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το σημερινό. Έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο μπροστά μας».
Για το αν είναι το καλύτερο γκολ που έχει σκοράρει: «Στην Ευρώπη μπορεί και να είναι. Το θέμα είναι προκριθούμε και έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο για να το καταφέρουμε».
Για το ότι κλήθηκε να παίξει στο δεξί άκρο: «Εμείς δουλεύουμε για την ομάδα. Είναι λίγο δύσκολο για μένα γιατί είμαι στα 37, αλλά το θέμα είναι να παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια και το κάναμε».
Για το αν ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον νεογέννητο γιο του, Λεωνίδα: (σ.σ. Σε εκείνο το σημείο δεν κρατήθηκε και δάκρυσε) «Περιμένω να πάω σπίτι, να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω»,
Για τη συζήτηση που είχε με τον Ναπολεόνι: «Μου έστειλε μήνυμα ο Στέφανο που είναι αδερφός μου ότι είδε το παιχνίδι και είναι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη του Ατρόμητου».
Για το αν έχει καταλάβει ότι είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία του Ατρόμητου: «Δεν το έχω καταλάβει. Εμείς ως ομάδα θέλουμε να γράφουμε ιστορία. Όταν ήρθα στον Ατρόμητο δεν περίμενα ότι θα μείνω επτά χρόνια. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμα και μακάρι να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ