Μιχαλήτσος: «Καλύτερος ο Άρης»

Μιχαλήτσος: «Καλύτερος ο Άρης»

Ο πρώην προπονητής των κιτρινόμαυρων μίλησε για τα δυο παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, τόνισε με δηλώσεις του ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ καλύτερη από την ΑΕ Λεμεσού και μπορεί να πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού: «Ο Άρης ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να ήταν το σκορ 2-0 ή 3-0 και να πάει πολύ πιο άνετος στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν έγινε αυτό, αλλά νομίζω πως ο αντίπαλος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μια κακή ομάδα, που για μένα εκτίμησε λάθος το παιχνίδι. Το σύστημα 3-5-2 σημαίνει ότι παίζεις με τρείς στην άμυνα και οι δυο πλαϊνοί παίζουν ως μπακ-χαφ.

Η ΑΕΛ Λεμεσού έπαιζε με πέντε στην άμυνα. Στον άξονα υπήρχαν τρεις παίκτες και δύο στην επίθεση. Έπαιζαν 5-3-2. Ο Άρης είχε τέσσερις αμυντικούς, να μαρκάρουν δύο παίκτες. Σε όλο το παιχνίδι ο Κόρχουτ και ο Σούντγκρεν ήταν ελεύθεροι. Γι αυτό είχε συνέχεια τη κατοχή τη μπάλας ο Άρης. Δεν απειλήθηκε ο Άρης. Δεν έβγαλε ούτε μια επικίνδυνη αντεπίθεση ο αντίπαλος. Δεν νομίζω να έχει περάσει πιο κακή ομάδα από το Χαριλάου».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είσαι ποτέ χαλαρός. Το αποτέλεσμα είναι κακό. Αλλά βλέπω ότι οι δυο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Άρης είναι πολύ καλύτερος, χωρίς να έχει φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, έπρεπε να κερδίσει με ένα άνετο σκορ».

Για το ότι ο Άρης θα δοκιμαστεί εκτός έδρας: «Δεν παίζει στη φυσική του έδρα ο αντίπαλος, αλλά στην Λάρνακα».

Για το αν έχει άγχος ο Άρης: «Σίγουρα θα υπάρχει , η ομάδα πρέπει να περάσει οπωσδήποτε στην επόμενη φάση. Όταν παίζεις, όμως, στο Άρη θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει άγχος. Όποιος δεν μπορεί να το αντέξει, δεν μπορεί να είναι στην ομάδα. Καμιά φορά δεν είναι και καλό να μην έχεις καθόλου άγχος. Έχω δει προπονητές να λένε ότι έχασαν γιατί δεν υπήρχε άγχος και οι ομάδες τους υποτίμησαν τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ