Ιρακινός διαιτητής στο Ατρόμητος – Ντουνάισκα

Ιρακινός διαιτητής στο Ατρόμητος – Ντουνάισκα

Η UEFA στη ρεβάνς του Ατρομήτου με την Ντουνάισκα όρισε τον Μοχάμεντ Αλ – Χακίμ, ο οποίος έχει καταγωγή από το Ιράκ, αλλά έχει σουηδική υπηκοότητα.

Ο Ατρόμητος την περασμένη Πέμπτη νίκησε εκτός έδρας την Ντουνάισκα Στρέντα με 2-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα του Περιστερίου πλέον στον επαναληπτικό της Πέμπτης (1/8) θέλει να κρατήσει αλώβητη την έδρα της και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την Κυριακή οι δύο ομάδες έμαθαν τον διαιτητή που θα σφυρίξει τη μεγάλη αναμέτρηση, με την UEFA να ορίζει τον Μοχάμεντ Αλ – Χακίμ, ο οποίος έχει καταγωγή από το Ιράκ, αλλά έχει σουηδική υπηκοότητα και σφυρίζει στο σουηδικό πρωτάθλημα. Βοηθοί του θα είναι οι Μεχμέτ Κουλούμ και Φρέντρικ Κλάιβερ, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βίκτορ Βολφ.

Ο Ιρακινός ρέφερι δεν έχει ξανασφυρίξει ελληνική ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο, παρά μόνο σε επίπεδο UEFA Youth League. Συγκεκριμένα, είχε διευθύνει το ματς της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με την αντίστοιχη του Αγιαξ στην Ολλανδία, όπου οι Κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 6-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ