Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΛ

Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα με την ΑΕΛ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων από τους Θεσσαλονικείς για το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης.

Εκτός από τους φίλους της ΑΕΛ Λεμεσού και αυτοί του Άρη μπορούν να πάρουν στα χέρια τους από σήμερα (29/07) εισιτήρια για τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (01/08, 8 μ.μ.) στην ΑΕΚ Αρένα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, τα εισιτήρια διατίθενται μέσω της μπουτίκ του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ από μεθαύριο (31/07) και οι οπαδοί της ομάδας που βρίσκονται στην Κύπρο θα μπορούν να τα προμηθευτούν από συγκεκριμένο σημείο στη Λάρνακα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ρεβάνς με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού, την Πέμπτη 1 Αυγούστου, στις 20.00, στο “Α.Ε.Κ. Αρένα” θα γίνει με τους κάτωθι τρόπους:

– Από σήμερα, Δευτέρα, από την ARIS F.C. Boutique και ώρες 13.00-18.00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

– Για τους φίλους του ΑΡΗ, που διαμένουν στην Κύπρο, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ. Οι φίλοι του ΑΡΗ στην Κύπρο θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από συγκεκριμένο σημείο στη Λάρνακα, την Τετάρτη και την Πέμπτη πριν από την έναρξη του αγώνα. Το σημείο προπώλησης θα γίνει γνωστό εντός της ημέρας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καθίσουν στην κερκίδα “Λάρνακα” (Βόρεια)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ