Η υποδοχή της αποστολής του Άρη στην Κύπρο (pics)

Η υποδοχή της αποστολής του Άρη στην Κύπρο (pics)

Με συνθήματα υποδέχτηκαν την αποστολή οι φίλοι των κίτρινων.

Ο Άρης δίνει κρίσιμο, για τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού την Πέμπτη (1/8, 20:00) στην Λάρνακα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η αποστολή των «κίτρινων» έφτασε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου την υποδέχθηκαν μερίδα φιλάθλων της ομάδας οι οποίοι μένουν και εργάζονται στην Κύπρο.

Η υποδοχή που επεφύλαξαν στην αποστολή του Άρη οι οπαδοί του συλλόγου ήταν καυτή κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η πτήση των κίτρινων προσγειώθηκε στη Λάρνακα το μεσημέρι και παρόλο που το θερμόμετρο έδειχνε 40 βαθμούς, οι φίλοι της ομάδας που βρίσκονται στο νησί δεν πτοήθηκαν και έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο για ψυχολογικές «ντόπες».

Ο αρχικός προγραμματισμός βέβαια ήταν να μεταβεί αύριο η αποστολή της ελληνικής ομάδας στη Λάρνακα, αλλά αυτό άλλαξε καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εκτίμησαν πως είναι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους ώστε να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, που έχει υψηλές θερμοκρασίας όπως και αρκετή υγρασία.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 8 μ.μ., την ίδια ώρα με τη σέντρα του παιχνιδιού.

Ο Άρης στο ματς θα έχει στο πλευρό του 1500 οπαδούς – όσα και τα εισιτήρια που του δόθηκαν από τους γηπεδούχους –, ορισμένοι από τους οποίους τον καλωσόρισαν κατά την άφιξή του στην Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περασμένη Πέμπτη έληξε 0-0 και πλέον οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη χρειάζονται είτε νίκη είτε ισοπαλία με γκολ για να βρεθούν εκείνοι στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα σε Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την υποδοχή της αποστολής του Άρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ