ΠΑΕ Άρης: «Νότη, γερά, την Πέμπτη θα παίξουμε και για σένα»

ΠΑΕ Άρης: «Νότη, γερά, την Πέμπτη θα παίξουμε και για σένα»

Την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΛ για τον οπαδό τους που δέχτηκε δολοφονική επίθεση την περασμένη Πέμπτη θέλουν οι κίτρινοι.

Ο Άρης στέκεται στο πλευρό του φιλάθλου του, Νότη Χατζηαναγνώστη, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού και δίνει «μάχη» για τη ζωή του. Οι κίτρινοι με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως θα διεκδικήσουν την πρόκριση στη ρεβάνς με την κυπριακή ομάδα για να την αφιερώσουν στον 19χρονο οπαδό τους.

Επιπλέον, άνθρωπος της ΠΑΕ επισκέφτηκε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον πατέρα του άτυχου νεαρού και του μετέφερε πως θα έχει τη βοήθειά του για ό,τι χρειαστεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Την πρόκριση, το βράδυ της Πέμπτης στην Κύπρο, την θέλουμε όλοι μας για έναν ακόμη λόγο: Για να την αφιερώσουμε στον 19χρονο φίλαθλο της ομάδας μας, Νότη Χατζηαναγνώστη, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ήταν μετά το πρώτο ματς με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης).

Μια παρέα 7-8 θρασύδειλων τραμπούκων επιτέθηκαν στον Νότη και την παρέα του (ήταν μαζί του άλλοι 3 Αρειανοί, που επίσης διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες) και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Ο 19χρονος Νότης υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει στην εντατική μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά στον Νότη και την οικογένειά του, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς το νεαρό φίλο της ομάδας μας.

Δεν στεκόμαστε, όμως, σ’ αυτό…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι δίπλα στην οικογένεια του άτυχου Νότη, όχι μόνο στη μεγάλη “μάχη” που δίνει τώρα (και θα την κερδίσει), αλλά και σε όλες τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι δράστες αυτής της εγκληματικής ενέργειας πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν.

Νότη, γερά, την Πέμπτη θα παίξουμε και για σένα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ