Κέρκεζ: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να περάσουμε στην επομένη φάση»

Κέρκεζ: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να περάσουμε στην επομένη φάση»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε για την αυριανή ρεβάνς με τον Άρη στη Κύπρο, ενώ επιβεβαίωσε την απουσία του αρχηγού της ΑΕΛ Ντόσα Τζούνιορ.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Λεμεσού στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τη ρεβάνς με τον Άρη, σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το παιχνίδι ενώ γνωστοποίησε την απουσία του Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για το δεύτερο σκέλος του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο μεγάλος άτυχος του αυριανού παιχνιδιού μίλησε εκ μέρους των παικτών της ΑΕΛ Λεμεσού, έπειτα από τις δηλώσεις του προπονητή του.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ:

Για την ρεβάνς με τον Άρη: «Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο,  μια βδομάδα μετά στον δεύτερο αγώνα. Προετοιμάστηκε κατάλληλα για να περάσουμε στην επομένη φάση».

Για το αν θα παίξει αμυντικά όπως στο πρώτο ματς: «Καλύτερα να ρωτήσετε αύριο μετά την λήξη του αγώνα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η εξέλιξη του αγώνα».

Για πιθανές αλλαγές που θα κάνει: «Για αλλαγές μόνο ο Ντόσα μέχρι στιγμής, σίγουρα  δεν θα αγωνιστεί. Για τα υπόλοιπα, θα δείτε αύριο».

Ο Ντόσα Τζούνιορ μίλησε ως εκπρόσωπος της υπόλοιπης ομάδας:

«Πάντα λέω τα ίδια με τον προπονητή μου. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά θα το κάνουμε δύσκολο και για τον αντίπαλο.

Έχουμε ελπίδες και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε και να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας.

Ο προπονητής μας προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα για το παιχνίδι, θα είμαστε λίγο διαφορετικοί από το πρώτο παιχνίδι γιατί θέλουμε την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ