Άρης: Κάνουν Κλεάνθης Βικελίδης το ΑΕΚ Αρένα

Άρης: Κάνουν Κλεάνθης Βικελίδης το ΑΕΚ Αρένα

Με την βοήθεια των οπαδών του ο Άρης θα κυνηγήσει την πρόκριση στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού στη Λάρνακα.

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των οπαδών του Άρη στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με την ΑΕ Λεμεσού, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Περισσότεροι από 1500 οπαδοί των κιτρίνων αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στη προσπάθεια της να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι περισσότεροι οπαδοί του Άρη βρίσκονται από χθες στη Κύπρο, ενώ αρκετοί θα ταξιδέψουν σήμερα στη Μεγαλόνησο. Ακόμα, πολυπληθής θα είναι και η παρουσία των μελών του SUPER 3 Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Άρη θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την εξέδρα που ονομάζεται «Λάρνακα».

«Ο τόπος συνάντησης για τους μεμονωμένους φιλάθλους στη Λάρνακα ορίστηκε από την Αστυνομία ο κυκλικός κόμβος «ΚΛΙΜΑ», που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του γηπέδου. Από εκεί θα οδηγηθούν στο πάρκινγκ του γηπέδου.

– Η ώρα συνάντησης των μεμονωμένων φιλάθλων στον προαναφερθέντα χώρο ορίστηκε από την Αστυνομία στις 17:30, προκειμένου να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο.

– Σημειώνουμε ότι τα μέτρα τάξης είναι αυστηρά και θα λειτουργήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:15», ανέφερε στη χθεσινή της ανακοίνωση τη ΠΑΕ Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ