Η Λέγκια Βαρσοβίας περιμένει τον Ατρόμητο!

Η Λέγκια Βαρσοβίας περιμένει τον Ατρόμητο!

Η πολωνική ομάδα ήρθε 0-0 με την Κουόπιο στη Φινλανδία και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος κερδίζει με 2-0 την Ντουνάισκα Στρέντα στο ημίχρονο και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πολωνική ομάδα βγήκε νικήτρια στη μάχη με την Κουόπιο και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοντραριστεί με τους Περιστεριώτες.

Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων στην Φινλανδία ολοκληρώθηκε στο 0-0 και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το παιχνίδι, πάντως, παρά το 0-0, έκρυβε πολλές συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Η Λέγκια στο 51’ έχασε τετ α τετ με τον Κουλένοβιτς, ενώ έξι λεπτά αργότερα η Κουόπιο άγγιξε το 1-0 με τον Ρανχέλ. Στο 86’ η Λέγκια έχασε πέναλτι και πάλι με τον Κουλένοβιτς, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ της Κουόπιο.

Ετσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την πολωνική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ