Πλήγμα για την ΑΕΚ: Χάνει τα παιχνίδια με Κραϊόβα ο Τσιγκρίνσκι

Πλήγμα για την ΑΕΚ: Χάνει τα παιχνίδια με Κραϊόβα ο Τσιγκρίνσκι

Για περίπου 15 ημέρες στα πιτς θα μείνει ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάζει από τα δύο προσεχή ευρωπαϊκά ματς της Ένωσης.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του για τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ένωση στα παιχνίδι με αντίπαλο την Κραϊόβα, που θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Αυγούστου.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τστην οποία υποβλήθηκε ο έμπειρος στόπερ έδειξαν κάκωση στο γαστροκνήμιο με αιμάτωμα και κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο από το χτύπημα του φιλικού παιχνιδιού της Τετάρτης με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ.

Ο παίκτης αναμένεται να ξεκινήσει θεραπεία άμεσα, με τον χρόνο επιστροφής του να εξαρτάται από το πως θα αντιδράσει σε αυτή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές όσον αφορά τα επικείμενα παιχνίδια της ομάδας του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ