«Τη Δευτέρα η απόφαση της UEFA για το Κραϊόβα – Χόνβεντ»

«Τη Δευτέρα η απόφαση της UEFA για το Κραϊόβα – Χόνβεντ»

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση των Ρουμάνων, με την ΑΕΚ να αγωνιά για το αν θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στην Κραϊόβα.

Άμεση είναι η αντίδραση της UEFA στα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Κραϊόβα με τη Χόνβεντ και τον τραυματισμό του διαιτητή από τους οπαδούς των Ρουμάνων.

Σύμφωνα με Μέσα της βαλκανικής χώρας, όπως το gsp.ro και sport.ro, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει πάρει την απόφαση να μην κωλυσιεργήσει με τη συγκεκριμένη υπόθεση και ενημέρωσε την Κραϊόβα πως τη Δευτέρα (5/8) θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή προκειμένου να ανακοινωθεί η απόφαση για την τιμωρία.

Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την UEFA να επιβάλει ποινή τουλάχιστον μίας αγωνιστικής, η οποία εφόσον βγει τη Δευτέρα θα εφαρμοστεί και στο επικείμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη ρουμανική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεδομένου, πάντως, πως η απόφαση δεν πρόκειται να είναι τελεσίδικη, η Κραϊόβα μπορεί να ασκήσει έφεση για να κερδίσει περισσότερο χρόνο από την Ομοσπονδία και να έχει τελικά τον κόσμο στο πλάι της κόντρα στην «Ένωση».

Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν στενά την υπόθεση και περιμένουν τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ