«Πολύ δύσκολα τα ματς με την ΑΕΚ, έχει παίκτες εκατομμυρίων»

«Πολύ δύσκολα τα ματς με την ΑΕΚ, έχει παίκτες εκατομμυρίων»

Ο προπονητής της Β’ ομάδας της Κραϊόβα, Αντριάν Ιένσι, μίλησε για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ κάνοντας λόγο για πολύ δύσκολα ματς κόντρα σε μια ομάδα με φανατικό κόσμο και πολύτιμους παίκτες.

Καλή ομάδα, με πιστούς οπαδούς και πολύτιμους παίκτες εκατομμυρίων, χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Β’ ομάδας της Κραϊόβα, Αντριάν Ιένσι.

Ο 44χρονος τεχνικός, αναφέρθηκε στα ματς κόντρα στην Ένωση μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια για τους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας πως η δική του ομάδα θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι δύο πολύ δύσκολα τα ματς με την ΑΕΚ. Μια καλή ομάδα με πιστούς οπαδούς. Έχουν πολύτιμους παίκτες και πλήρωσαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Αλλά και η Κραϊόβα είναι επίσης μια ομάδα που έχει σημειώσει πρόοδο και σίγουρα θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας. Γι’ αυτό άλλωστε παίζουμε σε ευρωπαϊκά κύπελλα και θέλουμε να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο μακριά ώστε να παίξουμε και όσο δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με περισσότερες ομάδες.

«Νομίζω ότι θα είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα, γιατί οι υποστηρικτές και των δύο ομάδων έχουν τα συνθήματα τους και θα διατηρήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ