Καρντόσο και… κλήρωση αποφασίζουν για στόπερ στην ΑΕΚ

Καρντόσο και… κλήρωση αποφασίζουν για στόπερ στην ΑΕΚ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει βρει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του στόπερ αλλά θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις μετά την κλήρωση για τα προκριματικά του Europa League.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν ακόμα στόπερ. Αυτό έχει αποφασίσει ο Μιγκέλ Καρντόσο που αγχώνεται με την ευπάθεια σε τραυματισμούς του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τον οποίο θεωρεί βασικό δίπλα στον Βράνιες.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίζει τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα, ωστόσο θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις μετά την κλήρωση της Δευτέρας (5/8) η οποία θα κάνει γνωστό τον αντίπαλο της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράιοβα.

Τώρα αυτό που καλείται να αποφασίσει ο Πορτογάλος είναι αν θα πάρει παίκτη βασικό δίπλα στον Βράνιες ή θα περιμένει τον Τσιγκρίνσκι, εμπιστευόμενος τους Οικονόμου και Σβάρνα μέχρι να επιστρέψει ο Ουκρανός, βρίσκοντας μια λύση συμπληρωματική. Πολλά από αυτά θα κρίνουν και οι ατομικές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών στα δύο ματς με την Κράιοβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Legaue.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ