Νίκη για Μόλντε πριν τον Άρη

Νίκη για Μόλντε πριν τον Άρη

Η Μόλντε νίκησε εκτός έδρας τη Βίκινγκ με 2-0, συνεχίζει να προπορεύεται στο πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή της στο ματς της Πέμπτης με τον Άρη.

Η Μόλντε των πολλών αλλαγών στην ενδεκάδα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βίκινγκ με σκορ 2-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Γκρένλαντ (ένα παιχνίδι λιγότερο).

Η νορβηγική ομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά με την Βίκινγκ, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Η αντίπαλος του Άρη άνοιξε το σκορ στο 82′ με τον Τζέιμς τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό (82’).  Το δεύτερο τέρμα της ομάδας πέτυχε ο Έικρεμ, ο οποίος είχε περάσει επίσης στο ματς ως αλλαγή, διαμορφώνοντας στο 86ο λεπτό το τελικό 2-0.

Οι «κυανόλευκοι» μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Βίκινγκ παρέμειναν στην κορυφή του νορβηγικού πρωταθλήματος και πλέον ετοιμάζονται για τις διπλές μάχες με τον Άρη. Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην έδρα των Νορβηγών.

Η σύνθεση της Μόλντε στο παιχνίδι: Κράνινξ, Χάουγκεν, Γκαμπριέλσεν, Μπιόρνακ, Χάραλσεϊντ, Αούρσνες, Σιόλσταντ (79’ Τζέιμς), Έλιγκνσεν, Κνούτζον, Ομοϊγιουάνφο (67’ Μπολί), Χέσταντ (59’ Έικρεμ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ