Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Κραϊόβα (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Κραϊόβα (pic)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Κραϊόβα και σε αυτήν βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Μίλος Ντέλετιτς.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κόντρα στην Κραϊόβα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και το μεσημέρι της Τρίτης ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε την αποστολή για την Ρουμανία.

Σε αυτή θα βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που απ’ ότι φαίνεται ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Μίλος Ντέλετιτς.

Αντίθετα εκτός είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος που είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική, λόγω της αποβολής του στο περυσινό ματς με την Μπενφίκα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:  

«Η πρώτη ευρωπαϊκή αποστολή της σεζόν για την ΑΕΚ για τον αγώνα με την Universitatea Craiova στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του UEFA Europa League! Στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για τους δύο αγώνες με τη ρουμανική ομάδα ο Νέναντ Κρίστισιτς δηλώθηκε στη θέση του Μίλος Ντέλετιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ