Τα παίζει όλα για όλα η Κράιοβα ενόψει ΑΕΚ: «Ελπίζουμε σε αναστολή της ποινής»

Τα παίζει όλα για όλα η Κράιοβα ενόψει ΑΕΚ: «Ελπίζουμε σε αναστολή της ποινής»

Η Κράιοβα άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής της UEFA και ελπίζει ακόμα πως θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο γήπεδό της παρουσία φιλάθλων.

Η Κράιοβα υποδέχεται την Πέμπτη 8/8 την ΑΕΚ στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Μια αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά την ποινή που επέβαλε η UEFA στους Ρουμάνους σχετικά με τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του ματς του προηγούμενου γύρου κόντρα στην Χόνβεντ.

Ωστόσο οι Ρουμάνοι της Κράιοβα φαίνεται να προσπαθούν να εξαντλήσουν όλα τα νομικά «παράθυρα» ώστε να υποδεχθούν την ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό τους. Όπως φαίνεται μάλιστα και από τις δηλώσεις ενός από τους αξιωματούχους της Κράιοβα, Οβίντιου Κοστεσίν, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση του αιτήματος και κατ’ επέκταση της έφεσης που κατέθεσαν, ώστε να εφαρμοστεί η εν λόγω ποινή έδρας αργότερα:

«Στις 7/8 θα γνωρίζουμε ακριβώς πού βρισκόμαστε. Δεν ξέρω αν η έφεση που καταθέσαμε θα εκδικαστεί, αλλά το αίτημά μας να να αναστείλουμε την εκτέλεση της ποινής θα κριθεί. Θέλουμε η ποινή να εφαρμοστεί από τον επόμενο αγώνα Ελπίζουμε να λάβουμε ευνοϊκή απόφαση σχετικά με τον αγώνα με την ΑΕΚ για να παίξουμε με κόσμο. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης εκείνοι που έχουν αγοράσει εισιτήριο, μην ανησυχούν, θα βρεθεί λύση. Περιμένουμε να δούμε ποια είναι η ετυμηγορία της UEFA και τότε θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ