Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Βαρσοβία ο Ατρόμητος

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Βαρσοβία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Λέγκια Βαρσοβίας (22:00, ΕΡΤ Sports) στην Πολωνία και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό για την ρεβάνς του Περιστερίου.

Να «χτυπήσει» τις αδυναμίες της Λέγκια Βαρσοβίας και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα, θα επιδιώξει απόψε στην Πολωνία ο Ατρόμητος κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας (22:00, ΕΡΤ Sports).

Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Κυριάκο Κιβρακίδη (υπέστη τράβηγμα στον ραπτικό μυ κι έμεινε εκτός αποστολής) αλλάζει κάπως τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, που θα παρατάξει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να «μπλοκάρει» τα ατού των γηπεδούχων και σε κάποια αντεπίθεση να μπορέσει να κάνει τη ζημιά και να σκοράρει.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα: Μέγερι, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μαντσόν, Μανούσος, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Βέλλιος, Νάτσος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μανδάς, Θεοδωράκης, Ουγκράι, Ταλόχα, Γιακουμάκης, Γαρουφαλιάς, Καχίλα, Ρόσα, Κορτ και Στρούγγης.

Όσο για την ενδεκάδα της Λέγκια, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την Κουόπιο. Ο προπονητής της πολωνικής ομάδας, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, θα παρατάξει με 4-2-3-1 και την ακόλουθη ενδεκάδα: Μαγέσκι, Βέσοβιτς, Γέντρτσεγισκ, Βιέτεσκα, Ρότσα, Γκβίλια, Μάρτινς, Καρλίτος, Νοβικόβας, Νάγκι, Κουλένοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ