Με αλλαγές στην 11άδα της η ΑΕΚ κόντρα στην Κράιοβα

Με αλλαγές στην 11άδα της η ΑΕΚ κόντρα στην Κράιοβα

Σε 2-3 αλλαγές προσανατολίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Κράιοβα στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (15/8) την Κράιοβα στο πλαίσιο του δεύτερου ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Η Ένωση μπορεί να έχει πάρει τεράστιο προβάδισμα μετά το εκτός έδρας 2-0 αλλά δεν πάει να χρειάζεται ύψιστη συγκέντρωση καθώς μιλάμε για ένα ευρωπαϊκό ματς που ως γνωστόν κρύβει παγίδες.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στους Ρουμάνους και όπως φαίνεται έχει καταλήξει σε μερικές αλλαγές όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ.

Πρώτη και επιβεβλημένη αλλαγή είναι αυτή του τραυματία Κλωναρίδη, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης στη Ρουμανία, Μάρκο Λιβάγια, να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Φανέλα βασικού επίσης αναμένεται να πάρει και ο Νέναντ Κρίστισιτς. Ο Σέρβος μέσος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα αντικαταστήσει έναν εκ των Σιμάο ή Σιμόες στον άξονα (πιθανότερο του πρώτου) για να πάρει και αυτός λεπτά συμμετοχής και να αποκτήσει ρυθμό.

Τέλος ροτέισον αναμένεται να υπάρξει και στο κέντρο της άμυνα με τον Βράνιες να παραμένει ακλόνητος, αλλά τον παρτενέρ του να αλλάζει κατά πάσα πιθανότητα. Ο Οικονόμου αναμένεται να πάρει και αυτός την ευκαιρία του, αντικαθιστώντας τον Σβάρνα ο οποίος ομολογουμένως είχε καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση της Ρουμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ