Οι τελικές δοκιμές από Παντελίδη

Αλλαγές σε διάταξη και σε πρόσωπα από τον προπονητή του Άρη.


Οι τελικές δοκιμές από Παντελίδη | to10.gr

Η προετοιμασία του Άρη για τον επαναληπτικό με τη Μόλντε κορυφώνεται σήμερα με την προπόνηση στην οποία ο Σάββας Παντελίδης θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές σε ότι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης.

Οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ της επιστροφής της ομάδας στο 4-2-3-1 ως τρόπου διάταξης και οι αλλαγές σε πρόσωπα έρχονται από υποχρέωση αλλά και από επιλογή για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων.

Η πρώτη αναγκαστική αλλαγή είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας. Ο Φραν Βέλεθ είναι τιμωρημένος και τραυματίας και τη θέση του θα πάρει ένας από τους Δεληζήση ή Σόουζα. Ο πρώτος έχει περισσότερες συμμετοχές με παρτενέρ τον Ρόουζ, ο δεύτερος είναι ταχύτερος. Οι άλλες τρεις θέσεις, μαζί με αυτή του Κουέστα στα μετόπισθεν δεν θα αλλάξουν.

Στη μεσαία γραμμή, η διαφοροποίηση της διάταξης αφήνει δυο διαθέσιμες θέσεις για Σάσα, Ματίγια και Μπάσα, ενώ μπροστά τους φαίνεται ότι θα μείνει στον πάγκο ο Τόνσο και η επικρατέστερη τριπλέτα είναι αυτή των Λάρσον, Φετφατζίδη και Ντιγκινί, με προωθημένο τον Ιντέγε.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Γιουνές που μετά από καιρό ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο