Οι τελικές δοκιμές από Παντελίδη

Οι τελικές δοκιμές από Παντελίδη

Αλλαγές σε διάταξη και σε πρόσωπα από τον προπονητή του Άρη.

Η προετοιμασία του Άρη για τον επαναληπτικό με τη Μόλντε κορυφώνεται σήμερα με την προπόνηση στην οποία ο Σάββας Παντελίδης θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές σε ότι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης.

Οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ της επιστροφής της ομάδας στο 4-2-3-1 ως τρόπου διάταξης και οι αλλαγές σε πρόσωπα έρχονται από υποχρέωση αλλά και από επιλογή για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων.

Η πρώτη αναγκαστική αλλαγή είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας. Ο Φραν Βέλεθ είναι τιμωρημένος και τραυματίας και τη θέση του θα πάρει ένας από τους Δεληζήση ή Σόουζα. Ο πρώτος έχει περισσότερες συμμετοχές με παρτενέρ τον Ρόουζ, ο δεύτερος είναι ταχύτερος. Οι άλλες τρεις θέσεις, μαζί με αυτή του Κουέστα στα μετόπισθεν δεν θα αλλάξουν.

Στη μεσαία γραμμή, η διαφοροποίηση της διάταξης αφήνει δυο διαθέσιμες θέσεις για Σάσα, Ματίγια και Μπάσα, ενώ μπροστά τους φαίνεται ότι θα μείνει στον πάγκο ο Τόνσο και η επικρατέστερη τριπλέτα είναι αυτή των Λάρσον, Φετφατζίδη και Ντιγκινί, με προωθημένο τον Ιντέγε.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Γιουνές που μετά από καιρό ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ