Οι οπαδοί της Κραϊόβα ζητούν το… κεφάλι του Παπούρα

Οι οπαδοί της Κραϊόβα ζητούν το… κεφάλι του Παπούρα

Η νέα ήττα στο πρωτάθλημα, από την Σέπσι σε συνδυασμό και με αυτή από την ΑΕΚ που ουσιαστικά έφερε την Κραϊόβα με το... 1,5 πόδι εκτός Europa League, εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι ζητούν την άμεση απόλυση του Κορνέλιου Παπούρα.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις των οπαδών της Κραϊόβα με την διοίκηση της ομάδας δύο μέρες πριν την ρεβάνς κόντρα στην ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ήττα από την Σέπσι στο ρουμάνικο πρωτάθλημα που ήταν η δεύτερη σερί εντός συνόρων για την Κραϊόβα σε συνδυασμό και με την ήττα από την ΑΕΚ για το Europa League ξεχείλισαν το ποτήρι για τον κόσμο της ομάδας. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ουνιβερσιτάτεα καλούν τη διοίκηση να διώξει άμεσα τον Παπούρα ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα στην εντός έδρας ήττα από την Σέπσι.

Στην ανακοίνωσή τους παράλληλα οι οπαδοί ζητάνε και περισσότερες επενδύσεις στην ομάδα σε μια κατάσταση που όπως φαίνεται κάνει ακόμη ευκολότερο το έργο της ΑΕΚ για την ρεβάνς της Πέμπτης στο άδειο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ