Παντελίδης: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι στη καριέρα μου»

Παντελίδης: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι στη καριέρα μου»

Ο Σάββας Παντελίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή στο αυριανό παιχνίδι με τη Μόλντε, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο ματς ως το σημαντικότερο της καριέρας του.

Την πεποίθηση του οτι ο Άρης μπορεί να κάνει το ποδοσφαιρικό θαύμα και να πάρει τη πρόκριση στην αυριανή αναμέτρηση με τη Μόλντε στο Κλεάνθης Βικελίδης εξέφρασε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν έπρεπε να τελειώσει με αυτό το σκορ. Απο τα δικά μας λάθη πήγε έτσι το παιχνίδι. Στο γήπεδο μας ,όμως, είμαστε πάντα παραγωγικοί. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύουμε οτι θα τα καταφέρουμε. Να έχουμε πίστη και πάθος».

Για το πως περιμένει να παίξει η Μόλντε: «Δεν έχει πολλούς δημοσιογράφους απο τη Νορβηγία και δεν μαθαίνουμε.Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όπως και αν παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο».

Για το οτι ο Άρης ψάχνει για ενα θαύμα: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα πρέπει να βγάζει τη πίστη της οτι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη πρόκριση. Πρέπει πάντα να πιστεύεις οτι θα τα καταφέρεις. Για μένα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στη καριέρα μου και έχω κάνει τα πάντα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον αγωνιστικό ρυθμό των Νορβηγών: «Είναι λογικό οτι έχεις καλύτερο ρυθμό, οταν έχεις δώσει πολλά παιχνίδια. Ενας αγώνας όμως έχει τις στιγμές του και θέλουμε να τις εκμεταλλευτούμε».

Για τη παραγωγικότητά του Άρη: «Στο παιχνίδι με τη Ξάνθη χάναμε στο 60 και τελικά το παιχνίδι έληξε 7-2. Ακόμα και με την ΑΕΛ είχαμε πολλές ευκαιρίες.Αν δημιουργήσουμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, θα σκοράρουμε».

Για το αν θα παίξει ο Γιουνές: «Ξέρουμε αλλά ακόμα δεν το λέμε. Έχει χάσει αρκετές προπονήσεις αλλά είναι σε καλή κατάσταση».

Για το πως πέρασε η εβδομάδα για την ομάδα του: «Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα.
Ο ρόλος μου είναι όχι να μαλώσω, αλλά να δείξω ότι είμαι εκεί. Δουλέψαμε την ψυχολογία, έχουν γυρίσει δυσκολότερα ματς από αυτό και επειδή είμαστε μέλη αυτής της ομάδας θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ