Μόε: «Να διαχειριστούμε το προβάδισμα μας, καλή ομάδα ο Άρης»

Μόε: «Να διαχειριστούμε το προβάδισμα μας, καλή ομάδα ο Άρης»

Ο προπονητής της Μόλντε Έρλινγκ Μόε, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα του θα αγωνιστεί επιθετικά, παρά το προβάδισμα που έχει από το πρώτο ματς.

Ο τεχνικός της Μόλντε Έρλινγκ Μόε, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας πως η ομάδα θα μπει στο ματς προκειμένου να κάνει το παιχνίδι της και να παίξει επιθετικά, παρά το προβάδισμα που έχει από τον πρώτο αγώνα στη Νορβηγία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανό αγώνα:

Για το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα: «Νομίζω όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς έχουμε μεν το σκορ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Το βλέπουμε το αυριανό ματς, εντελώς ξεχωριστά.Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας ματς».

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και αν ήταν δίκαιο: «Αν κοιτάξεις τις ευκαιρίες, νομίζω ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τις συνθήκες του αγώνα: «Είμαστε τυχεροί γιατί πριν τρεις εβδομάδες το Μόλντε, είχαμε την ίδια θερμοκρασία. Νομίζω ότι σίγουρα πως θα δούμε ένα ματς με τις δύο ομάδες επηρεασμένες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να κουράσουμε τον αντίπαλο ακόμα περισσότερο».

Τι ποσοστό πρόκρισης δίνει σε κάθε ομάδα: «Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Σίγουρα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, από ένα 0-0. Εχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πως θα το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει μόνο να αμυνθούμε, αλλά και βγούμε και μπροστά. Το πνεύμα και η σκέψη μας είναι να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρμόζει».

Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα: «Έχουμε μία καλή ομάδα. Διαθέτουμε 20 παίκτες και θα δω αύριο ποιους θα διαλέξω. Θα επιλέξω τους καλύτερους»

Για το αν όντως πιστεύει πως το 3-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ όταν είδα ξανά το ματς, είδα ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βλέπω μόνο τα στατιστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ