Τζοβάρας: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα επιπέδου Champions League»

Τζοβάρας: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα επιπέδου Champions League»

Ο Γιώργος Τζοβάρας, με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας υποστήριξε πως η πρώην ομάδα του έχει ανέβει επίπεδο και θα είναι δύσκολο και για τον και για τους Σλοβάκους οι διπλές αναμετρήσεις με τους Ασπρόμαυρους.

Που να το φανταζόταν ο Γιώργος Τζοβάρας, ότι θα συναντούσε στα play off του Europa League την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην ασπρόμαυρος και νυν ποδοσφαιριστής της Σλόβαν Μπρατισλάβας με δηλώσεις του ανέφερε πως ο Δικέφαλος έχει μεγαλώσει αγωνιστικά. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία του στους νταμπλούχους Σλοβακίας, ενώ θεωρεί πως και το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα θα παιχτεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Τζοβάρας, μίλησε στον Libero 107,4, λέγοντας αρχικά τα εξής:

«Είμαι εδώ σχεδόν δύο μήνες. Έχω εγκλιματιστεί στο 100%, με βοηθούν όλοι στην ομάδα. Έχω ένα μυϊκό τραυματισμό αυτήν τη στιγμή και δεν είμαι πλήρως έτοιμος».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ είπε: «Είδα κυρίως το δικό μας παιχνίδι γιατί παίζαμε την ίδια ώρα, αλλά ενημερώθηκα για όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΟΚ. Από ότι έμαθα, ο ΠΑΟΚ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, κοίταξε στα μάτια μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Άγιαξ. Πιστεύω ότι τα πήγε πολύ καλά, αλλά όσον αφορά το διαιτητή, μπορεί να ευνόησε λίγο τον Άγιαξ, αλλά δε μπορείς να μένεις σε αυτό. Οφείλεις να προχωρήσεις».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα της Σλόβαν στο πρωτάθλημα με το 4/4: «Μετά τον αποκλεισμό από τη Σουτγέσκα στο Champions League, πεισμώσαμε και θέλαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Με τα παιχνίδια γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε ψυχολογία, κάτι που αποδεικνύεται και από την πορεία μας στο Europa League αλλά και στο πρωτάθλημα. Είμαστε νταμπλούχοι Σλοβακίας και όλοι περιμένουν πολλά από εμάς».

Για τα 11 επίσημα παιχνίδια της Σλόβαν σε σχέση με τα 2 του ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο ότι έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας, πιστεύω είμαστε πιο έτοιμοι. Γνωρίζουμε όμως ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της έδρας του. Πιστεύω ότι η ομάδα μου, θα προσπαθήσω κι εγώ να πληροφορήσω τους συμπαίκτες μου, για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι: «Δεν ξεχωρίζω φαβορί. Θέλω να γίνουν δύο πολύ δυνατά ματς, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να περάσει ο καλύτερο. Εγώ θα αφήσω τους συναισθηματισμούς αν και είναι περίεργο για μένα, θα δώσω ό,τι μπορώ αν παίξω.

Για τα συναισθήματα του μετά το επόμενο βήμα στην καριέρα του, στη Σλοβακία και τη Σλόβαν: «Έπαιζα στην Κ19 του ΠΑΟΚ, το επόμενο βήμα είναι η Σλόβαν. Μπορεί το επίπεδο να μην είναι τόσο υψηλό, αλλά είναι πολύ παραπάνω στάδιο από την Κ19. Θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή, το επόμενο βήμα μου να είναι σε αυτό το πρωτάθλημα και σε αυτήν την ομάδα. Θεωρώ ότι αν συνεχίσω τη δουλειά και έχω και λίγη τύχη, θα μπορέσω να κάνω αυτά που θέλω».

Για το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός. Το έδειξε και χθες με τον Άγιαξ. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα κριθεί από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είδαμε ότι και ο Ολυμπιακός, έχει μια καλή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ