«Τρελαμένος» ο Λιβάγια για την αλλαγή του, πήγε απευθείας στα αποδυτήρια

«Τρελαμένος» ο Λιβάγια για την αλλαγή του, πήγε απευθείας στα αποδυτήρια

Ο Μάρκο Λιβάγια εκνευρίστηκε με την αλλαγή του στο 59ο λεπτό και έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια, κοιτάζοντας επίμονα προς τα επίσημα του ΟΑΚΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια κατέγραψε ακόμη μια άσχημη συμπεριφορά στο… βεβαρημένο βιογραφικό του, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην έως τώρα πορεία της καριέρας του. Ο Κροάτης επιθετικός της Ένωσης, αν και ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Κραϊόβα, δεν ικανοποίησε τον Μιγκέλ Καρντόσο με την απόδοσή του. Με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να τον αντικαταστήσει.

Στο 59ο λεπτό ο Ντανιέλε Βέρντε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Λιβάγια, αλλά ο Κροάτης επιθετικός φρόντισε να μην κρύψει καθόλου την ενόχληση και τα νεύρα του για την επιλογή του προπονητή του. Έτσι, αντί να κατευθυνθεί στον πάγκο της Ένωσης και να πάρει θέση δίπλα στους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα ότι αποχωρώντας για τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, δεν γύρισε καν να κοιτάξει προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ που τον καλούσαν στον πάγκο. Αντίθετα κοίταξε αρκετές φορές και επίμονα προς τα επίσημα του σταδίου. Εκεί όπου κάθονταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια ενέργεια που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη και χωρίς επιπτώσεις για τον Λιβάγια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ