Μόου: «Ο Άρης ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη»

Μόου: «Ο Άρης ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη»

Την υπεροχή των κίτρινων στο ματς παραδέχτηκε ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόου στη συνέντευξη Τύπου μετά το συγκλονιστικό ματς και την ήττα με 3-1 στο Βικελίδης.

Ο Έρλινγκ Μόου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση που πήρε η Μόλντε κόντρα στον Άρη, αν και όπως σημείωσε και ο ίδιος οι κίτρινοι ήταν ανώτεροι στο χορτάρι. Ο προπονητής της νορβηγικής ομάδας κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση που ο Λέκε Τζέιμς, ο οποίος είχε ήδη μια κίτρινη, έδωσε αγκωνιά στον Ντάνιελ Σούντγκρεν αλλά εξέφρασε την άποψη πως δεν έγινε παράβαση.

Για το ματς: «Δυσκολευτήκαμε και υποφέραμε από τον πολύ καλό Άρη. Ήμασταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά μετά χάσαμε όλες τις μάχες και τις δεύτερες μπάλες και αναγκαστήκαμε να τρέξουμε. Αλλά στο τέλος το πιο σημαντικό που μένει είναι ότι καταφέραμε να προκριθούμε».

Για την κόκκινη που έπρεπε να δεχτεί ο Λέκε Τζέιμς: «Δεν συμφωνώ, είναι η άποψή σας, δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω να έγινε κάτι σε αυτή τη φάση, δεν σκότωσε κάποιον ο παίκτης μας».

Για το αν φοβήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Τα πρώτα 20 λεπτά κρατήσαμε τον Άρη μακριά από την εστία μας, μετά ήμασταν σε τεντωμένο σκοινί. Ο Άρης έτρεξε πιο πολύ και πάλεψε, μας δυσκόλεψε. Ήταν καλύτερη ομάδα και άξιζε τη νίκη. Αλλά εμείς στο τέλος είχαμε την τύχη με το μέρος μας και πάμε χαρούμενοι στο σπίτι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ