Ντιγκινί: «Κρίμα για τον κόσμο, δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά»

Ντιγκινί: «Κρίμα για τον κόσμο, δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά»

Στην προσπάθεια που κατέβαλε ο Άρης κόντρα στη Μόλντε για την πρόκριση αναφέρθηκε ο Γάλλος επιθετικός, Νικολά Ντιγκινί.

Στη δυναμική παρουσία των οπαδών στο Κλεάνθης Βικελίδης για να στηρίξουν τον Άρη απέναντι στη Μόλντε στάθηκε ο Νικολά Ντιγκινί με δηλώσεις του μετά το ματς. Ο Γάλλος ανέφερε πως η ομάδα του πλήρωσε ακριβά την κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα στη Νορβηγία.

Για το ρεβάνς με τη Μόλντε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, ήταν μεγάλη η προσπάθεια. Κάναμε ένα και μοναδικό λάθος και μας στέρησε την πρόκριση. Κουραστήκαμε πολύ, κάναμε τρομερό παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα της Νορβηγίας ήταν βαρύ και στοίχισε την πρόκριση. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πληρώσαμε τα λάθη και την εμφάνιση του πρώτου αγώνα. Ήταν στο χέρι μας αν δεν τα είχαμε πάει τόσο άσχημα εκεί».

Για τη διαιτησία: «Όπως και να έχει, είναι δύσκολο να πω μέσα από το γήπεδο. Ίσως είναι το αίσθημα εκείνη την ώρα, όμως νομίζω πως σε μερικές περιπτώσεις μπορούσε να έχει καλύτερες αποφάσεις. Δεν μπορούμε οι παίκτες να δούμε την κατάσταση αποστασιοποιημένα και ψυχρά ως προς τον διαιτητή. Η αίσθηση είναι ότι δεν ήταν καλή και κάπου αδικηθήκαμε, αλλά δεν μπορούμε να το κρίνουμε».

Για το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης: «Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα σήμερα. Αν εμείς είχαμε καλή απόδοση και προσπαθήσαμε τότε η απόδοση των οπαδών ήταν ακόμη καλύτερη για να μας δώσουν ώθηση και να πιέσουν τους αντιπάλους,. Κρίμα για τον κόσμο, δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά. Είμαστε χαρούμενοι για την παρουσία τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ