Μίχελ: «Θα δυσκολευτεί στην Τούμπα η Σλόβαν»

Μίχελ: «Θα δυσκολευτεί στην Τούμπα η Σλόβαν»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους Ασπρόμαυρους

Την προσοχή τους στο παιχνίδι της Σλόβαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στρέφουν τα σλοβακικά ΜΜΕ, που παρουσιάζουν εκτενή αφιερώματα στον Δικέφαλο του Βορρά και την περυσινή πορεία του μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τηλεοπτικός σταθμός ΤΑ3 φιλοξένησε τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λούμπος Μίχελ, που μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους Ασπρόμαυρους.

Ο Μίχελ μεταξύ άλλων,  σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ιστορική ομάδα στην Ελλάδα με τεράστιο μπάτζετ, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον Μίροσλαβ Στοχ, που επέστρεψε φέτος στον Δικέφαλο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, που πρόσφατα κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και απέκτησε τον Μίροσλαβ Στοχ».

Στην συνέντευξη του ο Σλοβάκος μίλησε και για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην «Καυτή Τούμπα που θα δυσκολέψει την Σλόβαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ