Ολιβέιρα: «Να ξυπνήσουμε και να παραδεχθούμε πως παίξαμε άσχημα»

Ολιβέιρα: «Να ξυπνήσουμε και να παραδεχθούμε πως παίξαμε άσχημα»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα σε δηλώσεις του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, χαρακτηρίζοντας άσχημη την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Καραϊόβα που μπορεί να ηχήσει ως… καμπανάκι.

Η ΑΕΚ μπορεί να προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-1 επί της Κραϊόβα, αλλά αυτό ήταν ένα από τα ελάχιστα θετικά που κρατούν οι κιτρινόμαυροι. Η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (1-1), αλλά κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στους Ρουμάνους έχει ταρακουνήσει για τα καλά άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας.

ΟΙ Νέλσον Ολιβέιρα που αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς, χαρακτήρισε άσχημη την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά επεσήμανε πως όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως καμπανάκι αφύπνισης για αυτός και τους συμπαίκτες του καθώς αν δεν βελτιωθούν, δεν θα περάσουν την Τράμπζονσπορ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην Live Sport.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Υπάρχουν δύο θετικά δεδομένα από το παιχνίδι με την Κραϊόβα. Το ένα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το δεύτερο είναι να παραδεχθούμε ότι παίξαμε άσχημα και ότι πρέπει να ξυπνήσουμε. Θέλουμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρπώπη.

Πρέπει όμως να βελτιωθούμε άμεσα γιατί θα έχουμε ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Οι αντίπαλοι έχουν παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα και να κάνουμε περισσότερα αν θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ