Έριξε τεσσάρα και τώρα περιμένει τον ΠΑΟΚ

Έριξε τεσσάρα και τώρα περιμένει τον ΠΑΟΚ

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κέρδισε με 4-0 την Σερέντ για την 5η αγωνιστικού του σλοβάκικου πρωταθλήματος και από σήμερα το βράδυ σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ.

Δεν δυσκολεύτηκε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα play offs του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας να κερδίσει την Σερέντ για το πρωτάθλημα Σλοβακίας. Ο Σλόβαν σημείωσε τέσσερα γκολ και συνεχίσει αήττητη καθώς έκανε σήμερα το 5Χ5.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Σούλα κάτω από τα δοκάρια και τους Σουχότσκι, Μπάιριτς, Αμπένα και Απάου στην άμυνα. από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Νόνο, Ραμπιού και Στρέλετς. Στα φτερά της επίθεσης της Σλόβαν έπαιξαν οι Κάβριτς (δεξιά), Ντάνιελ (αριστερά) και τον Σποράρ στην κορυφή της επίθεσης.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε τον ρυθμό της και στο 24ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπάιριτς μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Σλόβαν.

Στο 42′ ο Σουχότσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με προβολή από το ύψος του πέναλτι. Στην επανάληψη με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Σποράρ, με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ραφαέλ Ρατάο .

Η σύνθεση της Σλόβαν: Σούλα, Σουχότσκι, Μπάιριτς, Αμπένα (71′ Γκούζμικς), Απάου, Νόνο, Ραμπιού, Στρέλετς, Κάβριτς (77′ Ραφαέλ Ρατάο), Ντάνιελ, Σποράρ (69′ Λιούμπιτσιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ